Ry Designstudio

Hallo! Vi er
Ry Design.

Rytterne

Vi er kreative designere og innholdsprodusenter som brenner for faget vårt. Vi utfordrer til kreative prosesser med de spennende og viktige strategiske valgene, og er opptatt av god kommunikasjon og åpenhet gjennom hele samarbeidet. På kontoret vårt i Grensen 8 i Oslo sentrum er stemningen alltid på topp, og kaffen eminent.

Våre kunder

Vi jobber med et bredt spekter av kunder, både når det gjelder firmaets størrelse og bransje. Det våre kunder har til felles er at de tør å la seg utfordre og tenke nytt. Og ikke vær redd – vi hjelper dere med dette. Det skal være gøy å samarbeide med oss. Fornøyde kunder med et flott sluttresultat er alt.

Tjenester

For å bygge en gjenkjennbar merkevare vil vi skape synlighet og helhet over ulike kanaler. Vi leverer innen grafisk design, webdesign og innholdsproduksjon til sosiale medier. Innen dette ligger også motion graphics, illustrasjon, film og foto, tekstutvikling og mer. Ikke minst hjelper vi deg å finne ut hva din bedrift egentlig trenger av alt dette. Du behøver ikke å ha peiling på koding eller design for å skulle lykkes, – våre løsninger skal være brukervennlige både for deg og dine kunder. Vi skreddersyr avtaler etter dine behov, og er her for deg hele veien.

Maren Holte, Ry Designstudio

Maren Holte

Grafisk designer, daglig leder

Maren@rydesignstudio.no

Tlf. 917 74 491

Hanna Kristine Erdal, Ry Designstudio

Hanna Kristine Erdal

Grafisk designer, webutvikler

Hanna@rydesignstudio.no

Tlf. 954 49 546

Ry Designstudio

E-post

hei@rydesignstudio.no

Instagram

@ry_designstudio

Facebook

@rydesignstudio