Ry Designstudio

Sandra blir strategisk rådgiver

Sandra Skoglund-Hansen Ry Design
Sandra Skoglund-Hansen Ry Design

Sandra Skoglund-Hansen blir strategisk rådgiver i Ry Design

Sandra Skoglund-Hansen tar med seg en masse relevant erfaring fra tidligere arbeid med start-ups, og står klar for å utforske nye horisonter med Ry Design – både som strategisk rådgiver og fotograf.

Ry Design er et allsidig designbyrå med spesialisering innen visuell identitet og digitalt design. Vi er alltid ute etter å utforske og utfordre, og å møte hvert prosjekt med et strategisk og nysgjerrig blikk. Nå styrker vi teamet med ny spisskompetanse.

Sandra har en rykende fersk Bachelor i kreativitet, innovasjon og forretningsutvikling fra Høyskolen Kristiania. Utdannelsen gir ekspertise innen utvikling og rådgiving, samt en unik evne til å se vekstpotensialer i start-ups. Hun sier at hun nå gleder seg til å være med å videreutvikle en bedrift som allerede utvikler seg raskt. Sandra har det siste året jobbet som daglig leder for Loftet Studentinkubator – stedet hvor Ry Design startet sin reise for to år siden.

«Som lidenskapelig inkubatorleder ved Ry Designs fødested, har Sandra helt fra oppstart vært en viktig støttespiller for oss. Det at hun nå offisielt har blitt en «rytter» føles ellevilt og gøy, men også som et kjempenaturlig steg.»   – Maren Holte, daglig leder

Sandra har alltid hatt en interesse for grafisk design, og føler seg som hjemme i et ungt og ivrig designbyrå. Designbransjen er heller ikke ukjent, og hun har tidligere jobbet med aktuelle bedrifter som design- og innholdsbyrået Vild AS.

I tillegg til sin ekspertise og utdanning innen bedriftsutvikling, er Sandra en talentfull fotograf med en bred fotoportefølje. Hennes øye for øyeblikk og naturlige settinger blir å se i flere store prosjekter fremover.