Ry Designstudio

Avholdsorganisasjonen Juvente arrangerer Gulsrudtreffet – Et rusfritt russetreff med fokus på inkludering og gode minner skapt sammen.

SEFF Holding er et eiendomsselskap som eier, utvikler og forvalter bolig- og næringseiendom, – alt sentralt i Oslo. 

Vi har designet og utviklet deres nye nettside.

En glad Instagram- og Facebook-profil for gaveappen Glede. En kombinasjon av bilder, video, tekst, motion graphics og grafikk skaper en helhetlig profil som det er verdt å følge med på.

House of Math utvikler seg som EdTech, og lanserer en ny matteportal som gjør samler alt man trenger av matte på et sted. Her trengs et inspirerende design og engasjerende sosiale kanaler.

Kjærnes vel trengte en informativ nettside som skal gjøre vise frem Kjærnes som et attraktivt område å bo i. Resultatet ble et hyggelig og rent utrykk med plass til store bilder av områdets flotte omgivelser.

En allsidig foto- og videograf ønsker å sette en bedre definisjon på hvem hun er, og fremstå profesjonell på en moderne og brukervennlig nettside.

Vi skapte en samlingsside for alle handels-, serverings-, service- og kulturtilbud i hele Oslo sentrum sortert i kategorier, samt nyhetsartikler, kart og åpningstider.

Noen som forstår viktigheten med godt innhold på sosiale medier er gullsmed David Andersen. Vi har fotografert for innhold til deres sosiale medier.

Nettsiden lar bedrifter melde seg opp for å motta tilbud på bedriftsabonnement fra ulike leverandører.

Loftet er Høyskolen Kristianias studentinkubator, som skal støtte høyskolens studentbedrifter opp og frem.